Locuri de munca: Campanie online pentru “operativi” in cadrul SIE!

banner SIE

Nu stiu daca este neaparat o premiera in Romania (pentru mine este), insa am dat peste bannerul alaturat pe trilulilu.ro, campania apartinand SIE, Serviciul de Informatii Externe, institutie care cauta operativi, specialisti, oameni de analiza si sinteza, ori paza.
(aici, e un iframe, nu va speriati, site-ul e praf).

Imi place ca au ales o campanie online pentru asta. Mai mult decat atat, zilele trecute am dat, de aceasta data pe site-ul SRI, si peste un test cu ajutorul caruia va puteti verifica aptitudinile de spion (cred ca asta e denumirea cea mai frumoasa :-)).

PS. De dragul exercitiului:

Felicitări!

Studiile absolvite, pregătirea profesională, precum şi trăsăturile de personalitate relevate de răspunsurile dumneavoastră v-ar putea recomanda pentru o carieră de ofiţer operativ de intelligence în SRI.

Aveţi posibilitatea de a vă folosi abilităţile şi cunoştinţele în slujba unei organizaţii discrete şi eficiente, care utilizează mijloacele puse la dispoziţie de lege pentru a proteja şi promova interesele de securitate ale României. Aflaţi mai multe.

Aţi indicat faptul că v-ar motiva un salariu bun. Munca în intelligence este o profesie şi în acelaşi timp o vocaţie, o luptă continuă şi discretă care nu îşi poate găsi energia exclusiv în motivaţia materială. Aceasta, deşi peste media naţională, nu vă va permite o viaţă de lux.

PPS. ma gandesc ca ziaristii de la ziare.com s-ar potrivi de minune locurilor de munca mai sus amintite. Nu le-a scapat bricheta sub forma unui glont pe care o avea Basescu pe masa si au si pus-o de un scandal.

Trimite acest articol prietenilor tai!Share on Facebook0Tweet about this on Twitter7Share on Google+0Share on LinkedIn0

Comments

 1. says

  Pai SIE sau SRI… ca nu mai inteleg nimic… Din cate stiam eu sunt doua servicii diferite

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. says

  Cine a spus ca e acelasi serviciu? campania de bannere e pentru SIE. De la SRI am amintit doar despre formularul online de test a aptitudinilor.

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. says

  Ma mir ca au facut chestia asta in online, chiar e o premiera pentru statul roman … e a doua supriza placuta dupa lansarea aplicatiei pentru roviniete cumparate online

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. says

  De dragul exercitiului, am facut si eu testul. Si mi-a aratat acelasi rezultat. :)

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. says

  heh, sa inteleg ca departamentul de resurse umane de la SIE e in pana de idei? Astia isi promoveaza anuntul de angajare din bani publici?

  Nu-i ceva mai eficient (si discret, cred ca asta-i cuvantul “operativ”) sa te plimbi prin facultati/cluburi sportive si sa-ti alegi oamenii de acolo?

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. says

  Hai sa aplicam toti si sa ajungem o tara de spioni. Ma intred daca chiar sunt aia dispusi sa angajeze pe cineva dupa completarea formularelor online.

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. says

  @laudiu: Nu te angajeaza nimeni de pe urma acelui formular. E doar pentru tine :-)

  @Elena: Super. Deci nu suntem buni. Oare suntem prea materialisti pentru binele tarii? :-)

  @Gabrian: Nu cred ca e vorba de vreo pana de idei. Mie, unul, imi place campania. Daca eu, de exemplu, nu-s nici student, nici nu merg in cluburi sportive, asta inseamna ca nu-s bun de shpion?

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *