Orchestra Simfonica Bucuresti, flashmob in Aeroportul International Henri Coanda

Orchestra Simfonica Bucuresti (website) a organizat zilele trecute un flashmob in Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. 40 de muzicieni deghizati in piloti, insotitori de bord, controlori de trafic, ori simpli pasageri, i-au surprins pe cei aflati in aeroport cu un scurt recital de muzica clasica.

Am mai gasit pe Youtube si 3 clipuri particulare (1, 2 si 3). Fain nu? Hai, share!, caci cel de mai jos, de la Euronews, nu are decat 200+ vizualizari!

* via getlokal.ro

Trimite acest articol prietenilor tai!Share on Facebook38Tweet about this on Twitter11Share on Google+0Share on LinkedIn0

Comments

 1. Alex says

  nu le dau in cap. doar zic ca mai bine copiau conceptul spanililor pana la capat

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. vasiliu says

  Foarte frumos! Intentia conteaza,dar romanii trebue sa-si dea la glezne,ca doar la asta se pricep si sunt comvins ca putini,dintre acesti critici,cunosc muzica,clasica.
  Am vazut asta si intr-o piata din Montreal si interesant acolo nici macar romanii nu i-au criticat pe muzicieni.
  HAI SA MAI VEDEM SI CE ESTE FRUMOS!

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. says

  Salut tuturor! Multumim mult pentru comentarii! Am fondat Orchestra Simfonica Bucuresti, eminamente privat, pentru a demonstra precum ati spus si voi, ca se poate si altfel. In Romania. Este prima orchestra din Romania avand un Director Artistic si Dirijor Principal din afara tarii. Va invit sa va alaturati comunitatii Orchestrei Simfonice Bucuresti pe http://facebook.com/bucharest.symphony.orchestra si pe http://symphorchestra.ro Toate bune!

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Trackbacks

 1. […] La inceput de februarie, am consemnat aparitia e-book-ului “Culisele X Factor“, scris de Cristina Bazavan. O idee foarte buna, nascuta din meseria de blogger profesionist. Desi moda Flash Mob-urilor pare sa fi trecut, mi-a placut mult initiativa Orchestrei Simfonice din Bucuresti. […]

  Ti-a placut acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *