Posted By Costin

Bloggerul, un instrument ieftin de marketing


Inca de la inceputul lui 2008 am observat ca se organizeaza din ce in ce mai multe concursuri pentru bloggeri. Lucru bun, daca ar fi sa ma intrebe cineva, insa nu pot sa nu observ un pattern in cerinte.

Majoritatea acestor concursuri cer originalitate, un post despre organizator si produsele lui, link catre site-ul acestuia, precum si un minim de Page Rank in Google.

Ultimul site care organizeaza un astfel de concurs este estore.ro:

thumb_estores

Merita sa fii un blogger premiat de EStores.ro

Castiga un Home Cinema 5.1 JBL in schimbul unor review-uri cat mai sincere si obiective despre EStores.ro. Concursul se adreseaza tuturor bloggerilor si se desfasoara pe toata perioada lunii aprilie 2009. Fa-ti un cadou de Pasti, nu il astepta de la altii!

Pentru a intra in concurs, blogurile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa ai blog de peste 3 luni (minim page rank 1), pentru a ne fi mai usor sa evaluam constanta postarilor tale.
2. Analizeaza cu atentie serviciile EStores.ro si spune ce-ti place si ce nu. Fii original!
3. Adauga in postul tau cel putin un link catre EStores.ro si mentioneaza ca postul este scris pentru acest concurs. In acest fel ne dam seama ca ai scris despre noi.
4. Review-ul castigator va fi anuntat in 1 mai pe EStores.ro.

In procesul de jurizare se vor lua in calcul urmatorii factori:
1. calitatea review-ului
2. numarul de vizitatori referiti de blog.

Toate blogurile participante la concurs vor fi publicate pe blogul EStores.ro.

Premiul este oferit in parteneriat cu MediaBoom.ro.

EStores.ro
bd. Traian 12/2
430212, Baia Mare
Tel.: 0262-226778
www.estores.ro

sursa

estore_homepage estore_templates estore_trafic

Despre eStores aflam chiar din homepage-ul site-ului.

EStores este o platforma romaneasca de comert electronic. Daca doriti sa va dezvoltati afacerea pe Internet, este momentul sa apelati la serviciile EStores. In loc sa cheltuiti o multime de bani pe site-uri de comert electronic, puteti face o investitie inteligenta lunara achizitionand serviciile EStores.

Ce este inovativ la EStores? Aveti nevoie de o investitie minima pentru design-ul site-ului, achizitionarea numelui de domeniu (de exemplu www.companiadvs.ro), iar apoi un abonament lunar de gazduire in functie de pachetul ales. Alegand serviciile EStores, dupa numai un an, investitia dvs este cu cel putin 50% mai mica decat apeland la oricare alt serviciu romanesc similar. Si nu uitati: o mare parte din investitie o faceti lunar, astfel incat sa nu va afecteze in niciun fel cash flow-ul si implicit buna desfasurare a afacerii dvs.

Adevarul e ca eStores.ro e un reseller template-help.com. In plus, magazinul online creat de ei foloseste Zen Cart, un soft open source de ecommerce. De aici preturile accesibile, precum si investitia mica, insa nu-mi ramane decat sa concluzionez ca suportul tehnic si securitatea site-ului e posibil sa fie la fel de ieftine.

Stau si ma intreb, cum ar fi totusi un concurs organizat de un blogger pentru puzderia de astfel de organizatori cu 30 de vizitatori unici / zi? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments