Posted By Costin

DailyBusiness.ro dezgheata piata imobiliara (premium)


In conditiile dificile actuale din piata imobiliara, DailyBusiness.ro initiaza o campanie prin care sustine “dezghetarea pietei” si eforturile proprietarilor de a-si tranzactiona proprietatile in cadrul serviciului Real-Estate Premium.

imobiliare_dailybusiness

In urma unei initiative DailyBusiness.ro in premiera pe piata romaneasca, preturile proprietatilor listate in cadrul Real-Estate Premium, singurul serviciu de anunturi imobiliare premium de pe Internetul romanesc, au inceput sa fie reduse simultan de catre proprietari, pentru a incuraja cumparatorii sa faca achizitii.

Site-ul poate fi accesat la imobiliare.dailybusiness.ro.

(+) Un teren care acum 1 an de zile se vindea cu 120.000 euro, costa 50.000, negociabil. (sursa)

(-) Serviciul online premium de anunturi imobiliare de pe dailybusiness.ro contine preturi premium :-). Inca mai gasesti garsoniere la mai bine de 450 euro in Bucuresti, in timp ce un apartament de 3 camere (68 mp) in Drumul Taberei se inchiriaza cu 650 euro.

Later update: 3 lucruri care apar in comunicatul de presa, despre dailybusiness.ro

– Anunturile gazduite in cadrul Real-Estate Premium sunt vizualizate de circa 15.000 de utilizatori unici lunar.
Valoarea proprietatilor adaugate in ultima saptamana in cadrul Real-Estate Premium depaseste 2 milioane de euro.
– Conform datelor SATI, DailyBusiness.ro este al doilea site din Romania ca pondere a audientei premium (cititori cu venituri si educatie peste medie) – 42,6%.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.