Posted By Costin

Kelion Online Management preia in administratie (si) ghelir.ro


Intr-o perioada mai dificila pentru comertul online, marcata de fuziuni, achizitii si chiar falimente, Kelion Online Management preia in administrare www.ghelir.ro, singurul magazin online din piata romaneasca pe care gasim in fiecare zi un singur produs, o oferta speciala, un pret extraordinar.

thumb_dragos_manac

Cum s-a intamplat asta? De ceva vreme sunt in discutii pentru o colaborare sau vanzarea Ghelir.ro. Lucrul cu clienti persoane fizice, retail-ul, n-a fost niciodata punctul meu forte. Neavand un volum imens si un aparat bine pus la punct nu am reusit sa eficientizez operatiunile Ghelir la nivelul la care mi-am dorit. Acesta este motivul pentru care am ales sa ma concentrez pe zona de business to business, unde am activat mereu, iar Ghelir sa functioneze intr-un parteneriat cu o companie specializata pe vanzari online. Asadar, de astazi, noul operator al Ghelir.ro este Kelion Online Management, o companie solida, condusa de oameni cu experienta, de care sunt sigur ca va deveni in perioada urmatoare numarul 1 in vanzari online in Romania

Dragos Manac1Ghelir 2.0

In urma cu 2 saptamani, Kelion Online Management prelua coordonarea a inca 3 magazine online: marketonline.ro, mediadot.ro si azerty.ro, anutul fiind publicat pe blogul MarketOnline.

logo_marketonlinero

Ce inseamna aceasta modificare pentru noi: resurse financiare suficiente pentru anul de criza 2009. Ce inseamna asta pentru voi: garantia stabilitatii intr-o perioada de criza, cresterea calitatii serviciilor, resurse suplimentare pentru a va oferi produsele cele mai noi, cele mai cautate, cat mai prompt.

Este evident ca, prin actele de preluare semnate, Kelion Online Management a preluat in mod ferm si fara nici un echivoc toate obligatiile de a asigura garantia produselor comercializate pana in prezent de Grifon Group, parte a respectului pe care l-am aratat intotdeauna clientilor nostri.

Blog MarketOnline.RoKelion Online Management

Nota: Kelion Online Management doar administreaza ghelir.ro, insa nu sunt proprietarii acestuia.

Note de subsol:
1. Dragos Manac – manager System & Network Solutions. blog | LinkedIn | twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments