Posted By Costin

Microjobs.ro, primul site de job-uri ce foloseste platforma de microblogging Twitter


Microjobs.ro este un serviciu gratuit de job-uri, ce foloseste platforma de microblogging Twitter pentru preluarea cererilor si ofertelor.

Dezvoltat de Prodigy si Zoom Studios ca un experiment, Microjobs.ro isi propune sa ofere o cale rapida si personala tuturor celor care cauta sau ofera un job si totodata sa popularizeze microblogging-ul.

manafu_thumb

Microjobs.ro foloseste anunturi de maximum 140 de caractere (limita impusa de Twitter). Desi textele nu sunt generoase in informatii, ofera cel putin titlul anuntului si un link relevant spre textul integral sau locul in care un candidat isi pastreaza CV-ul (blog, conturi LinkedIn, Plaxo etc).

Mai mult, acest serviciu se adreseaza si celor care au acces la job-uri sau candidati, la asa-numita “bursa prietenilor”. In foarte multe cazuri, recrutarile se fac pe baza recomandarilor primite sau oferite de cunoscuti. Pe Microjobs.ro, oricine stie o oferta buna sau un candidat competent poate sa trimita un mesaj de recomandare.

Cristian Manafu1 – Partner, Evensys.

Note de subsol:
1. Cristian Manafu – Partner, Evensys. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments