Organizatorii ZBB vor sta fata in fata cu bloggerii, in seara aceasta, in Club A


In seara aceasta, Asociatia Consumatorilor de Media, organizeaza o dezbatere in Club A, dezbatere ce are ca tema organizarea Zilei Bloggerilor Bucuresteni.

Despre Ziua Bloggerilor Bucuresteni am mai discutat, vezi “Ziua Bloggerilor Bucuresteni” sau cum (nu) organizezi un eveniment blogosferic.

logo_cluba

Horea Badau1, presedintele Asociatiei Consumatorilor de Media, ne aduce la cunostinta faptul ca in seara aceasta vom afla intentiile organizatorilor, iar bloggerii invitati vor putea face propuneri in asa fel incat evenimentul Ziua Bloggerilor Bucuresteni, organizat pe 30 mai sa fie un castig si nu o pierdere de vreme pentru blogurile participantilor.

Horea BadauDezbatere Ascmedia: Zilele Bloggerilor Bucuresteni – despre ce este vorba?

Cateva informatii pe care bloggerii ar trebui, probabil, sa le ia in considerare, cand vor merge la dezbaterea din seara aceasta:

– Evenimentul a pornit cu stangul, fiind promovat de catre organizatori prin comentarii spam in randul celor care ar trebui sa participe.
– Organizatorii ZBB sunt necunoscuti in blogosfera. In ciuda acestui fapt, mesajul pe care il transmit acesteia este “Nu participi la Ziua Bloggerilor Bucuresteni, nu existi.
– Cea mai mare reusita a lor pana acum a fost parteneriatul cu netv.ro (link), partener media ce va asigura transmisia live a evenimentului, pe net. Anuntul a fost facut intr-un comentariu. netv.ro a adunat saptamana trecuta ~230 de unici (sursa trafic.ro), saptamana ce se claseaza pe locul 2 ca trafic in ultimele 20 de saptamani.
– Netv.ro nu apare in lista partenerilor din sidebar-ul site-ului. Pe lista partenerilor gasim Club A si ASC Media (probabil pentru organizarea evenimentului din seara aceasta), x-tremeradio.ro si lumebuna.ro (probabil prieteni), eurocinema.ro (partener ce ofera invitatii gratuite la cinema) si 7 Seri (nu am vazut pana acum legatura 7 Seri cu ZBB).

Din lista bloggerilor ce vor participa la dezbaterea din seara aceasta, ii amintesc pe Cristi Dorombach2 si Constantin Codreanu3.

Recitesc titlul si nu pot sa ma abtin sa nu zambesc. Situatia creata nu vi se pare putin tampa? 🙂 Vom vedea deseara!

Note de subsol:
1. Horea Badau – presedinte Asociatia Consumatorilor de Media, asistent Facultatea de Jurnalism. LinkedIn | Blog
2. Cristi Dorombach – Project Manager la Realitatea.NET, problogger piticu.ro. Blog | LinkedIn
3. Constantin Codreanu – blogger. Blog

Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments