Posted By Costin

Precizarile F5 Realitatea-Catavencu inaintea sedintei SATI din 18 martie 2009


Avand in vedere ca in articolul 4 cu SATI, inaintea sedintei de miercuri toate punctele dezbatute fac trimitere directa sau indirecta la realitatea.NET, Dragos Stanca1, Managing Director F5 Realitatea-Catavencu, a venit cu urmatoarele precizari:

thumb_dragos_stanca

F5, editorul si reprezentantul in SATI al REALITATEA.NET si-a exprimat punctul de vedere oficial la vremea resptectiva fata de toate asa zisele acuzatii care i s-au adus de catre competitorii sai afectati din punct de vedere business de ascenstiunea REALITATEA.NET in perioada in care se negociaza contractele de publicitate globale pe anul acesta.

In legatura cu cele 4 puncte formulate, pozitia noastra este:

1. Sustinem reglementarea clara modalitatii prin care sub un domeniul pot fi grupate mai multe domenii secundare.

2. Sustinem demersul GSP.ro, cel putin in cazul REALITATEA.NET publicarea surselor de trafic constituie un avantaj si o dovada in plus ca nu avem absolut nimic de ascuns. Asa cum am precizat si in comunicatul oficial, sustinem transparenta totala in chestiunea publicarii surselor de trafic.

3. Este o fabulatie pe care nu am cum si de ce sa o comentez, probabil realizand ca este o eroare, autorul respectivei acuzatii a retras-o imediat dupa publicare.

4. Avand in vedere ca a fost vorba de un demers jurnalistic, nu am niciun comentariu de facut, dar, evident, ca membru SATI si ca promotor al recunoasterii de catre industrie a unui singur etalon oficial de masurare a traficului, F5 incurajeaza toti publisherii online importanti sa se alature si/sau ramana alaturi de SATI.

Punctele la care se face referire sunt:
1. Gruparea site-urilor sub un singur domeniu
2. Gazeta Online cere “Transparenta pe piata online”
3. Augustin Roman: Un site avea implementat de doua ori codul SATI in pagini
4. Antena3.ro ia în calcul ieşirea din SATI

Citeste 4 cu SATI, inaintea sedintei de miercuri.

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu, divizia de online a trustului cu acelasi nume. Pentru mai multe informatii viziteaza F5web.ro si f5xmedia.ro.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments