Posted By Costin

4 ani de fungift.ro


fungiftro_logo

fungift.ro, unul dintre cele mai populare magazine online din Romania si cel mai mare magazin online de cadouri din tara, sarbatoreste astazi 4 ani, 18000 de comenzi si peste 15000 de clienti multumiti.

Dupa 4 ani, Marius Ciocan1 este la fel de entuziasmat ca si in prima zi, declarand pentru refresh.ro ca urmatorii 4 ani ii va petrece cu si mai multa munca din pasiune si la fel de credincios in ideile si valorile care l-au adus pana aici.

Cum au fost primii 4 ani de FunGift.ro?

marius_ciocan

Extrem de frumosi. Am muncit ca nebunii si imi aduc aminte cu bucurie de zilele in care ne prindeau zorile pregatind comenzile B2B din preajma sarbatorilor sau momentele in care ne-am urcat de podium in cadrul festivitatilor unde am fost premiati.

Noi am inceput de la o idee – aceea de a ne implica activ in comertul online romanesc, de la o frustrare – in 2005 niciun magazin online nu avea stocuri transparente sau nu iti livra a doua zi si de la un crez – indiferent de situatie, clientul este cel care conteaza in cadrul unui proiect de comert electronic. Astfel in 4 ani, FunGift.ro a devenit cel mai mare magazin online de cadouri din tara, una dintre mai importante voci din ecommerce-ul nostru, neexistand in aceasta perioada nicio referire negativa la adresa serviciului oferit de noi pe o sursa publica de informare (forum/blog).

In 4 ani sunt peste 18 000 de comenzi trimise, peste 15 000 de clienti, peste 14 000 de abonati la newsletter, 360 de cadouri diferite in stoc, 4 Internetics-uri (3 pe Comert Electronic si un Best of Show) si un Magazinul Anului la GPEC, 0 acuzatii de SPAM.

Cum vezi urmatorii 4 ani?

La fel de multa munca facuta din pasiune pura. Fara premii pentru ca am decis anul trecut sa nu mai concuram in nicio manifestare de gen. Poate cu un magazin fizic la strada. Cu mai multi furnizori si cu o oferta MULT mai mare. La fel de credinciosi in ideile si valorile care ne-au adus aici.

Marius Ciocan – Owner, FunGift SRL & Creative-Design.ro.

Note de subsol:
1. Marius Ciocan – Owner, FunGift SR & Creative-Design.ro. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments