Posted By Costin

-Dupa bloguri-, o emisiune -about blogging, about blogs-


dupa_bloguri_ro_thumb

In urma cu cateva minute s-a incheiat primul episod din emisiunea “Dupa bloguri” care s-a difuzat pe RealitateaTV. Cum un astfel de eveniment nu putea lipsi de pe refresh.ro, am sa punctez cateva impresii la cald:

– Emisiunea este prezentata de Teo, un artist de stand-up comedy ce s-a facut remarcat in peisajul .ro odata cu postarea pe Youtube a filmuletului “Cuvinte vulgare“.

– Emisiunea a inceput in forta, cu multe interviuri scurte, in locatii dubioase: langa un castel, in autobuz, in cimitir, pe o terasa (filmat insa de afara, prin geam), pe un gard. Interviurile cu personalitati ale mass-media (Cristian Tudor Popescu si Victor Ciutacu) s-au purtat la un alt nivel, iar locatiile au fost chiar locul de munca al celor intervievati.

– S-a vorbit de 2 ori despre Vali Petcu, bloggerul ce scrie pe zoso.ro. Prima data cand Cristian Tudor Popescu spune ca nu il citeste nici pe Zoso, insa nici Cancan-ul, a doua oara cand Mihai Dobrovolschi da exemple de doua vedete pe internet, Zoso si Bahoi.

– Idei notabile:

1. Teo, prezentatorul emisiunii Dupa bloguri: “Sa vedem cine dracu sunt eu”.
2. Cristian Tudor Popescu: “Cei de pe net sunt cretineti si netandertali”.
3. Teo catre Victor Ciutacu: “Hai sa presupunem ca esti vedeta de televiziune. Cu ce te ajuta blogul?”
4. Teo: “Ce instrument de manipulare preferi? Internetul sau televiziunea?”. Victor Ciutacu: “Televziunea bate totul.”
5. Cineva de la Cassaloco (scuze, nu am retinut): “Blogul e un avizier. Asa da, asa nu”.

Reactii pe Twitter:

@drnovac am dat pe realitatea sa ma uit la dupabloguri. deja m-am plictisit 🙂
@Marketosaurus s-a terminat dupabloguri. Stupid.. fara cap, fara coada. De fapt despre ce a fost vorba??! A fost cam ca in blogosfera, o brambureala!
@kleampa cred ca mi-am pierdut juma’ de ora din viata cu #dupabloguri, n-am aflat nimic nou, n-am ras …
@ClementN @dupabloguri Felicitari! … Bafta!
@raingirl @dupabloguri a fost ok, cam scurtă, nici prea… groasă, dar overall, bună. felicitări!
@ovi_sirb gata, am fost la @dupabloguri, m-ati prins? 😀
@Marketosaurus De-acum bloggerii PRO vor face reclama “dupabloguri” doar asa…pt ca le zgaraie orgoliul. Inca 50 de invitati si gata, n-au sa mai aiba ce.
@catalinabanica Mi-a placut @dupabloguri
@tina_tmb @dupabloguri a fost dragutza emisiunea.mai putin ciutacu ;))
@victorKa @dupabloguri: mie mi-a placut. poa’ sunt prost, nu stiu. oricum, polemica generata in jurul emisiunii nu poate decat sa-i foloseasca 🙂

Inregistrarea emisiunii:

Ce nota ati da emisiunii “Dupa Bloguri”? Teo vi se pare la fel de funny ca in clipuletele de pe Youtube? Parerile in comentarii, va rog.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments