Posted By Costin

iMedia lanseaza doua aplicatii mobile


iMedia lanseaza 2 aplicatii pentru mobile. Aplicatiile sunt dezvoltate in parteneriat cu ad2go pentru doua site-uri din portofoliul propriu, eva.ro si proaspat lansatul cinemagia.ro.

Cinemagia Mobile
eva.ro Mobile

mobile_cinemagia mobile_eva

imedia_large

Intră direct de pe telefonul mobil în lumea fascinantă a filmului. Acum ai ocazia să citeşti CineMagia şi să afli tot ce te interesează de la programul cinema, la ultimele ştiri din viaţa vedetelor de pretutindeni, ce îţi rezervă marele ecran în perioada următoare şi ce filme poţi viziona pe micul ecran. În plus, CineMagia Mobile te răsplăteste şi cu o serie de concursuri!

De acum ai mobil-itate şi la feminin! Accesează Eva.ro şi de pe telefonul mobil. Citeşte cele mai noi articole, intră în culisele lumii mondene, află ce surprize îţi rezervă astrele, cum să faci rost de o nouă reţetă culinară şi ce evenimente conţine calendarul aniversar pentru luna în curs. Iar daca te simţi norocoasă, accesează secţiunea Concursuri.

Mihaela Udrea, PR Imedia Plus Group

Cum nu sunt in targetul eva.ro, am ales pentru instalare aplicatia Cinemagia Mobile, experienta care mi-a luat ~30 de minute. Pentru instalare am folosit un telefon Nokia N95 8GB.

Ce ar trebui probabil sa stiti:

– Pentru a instala aplicatia trebuie sa ai cont.

– Site-ul nu este mobile-friendly, asa ca am revenit de pe Nokia pe laptop pentru a-mi face cont.

+ Mi s-a parut super fain ca dupa ce mi-am facut cont, mi-a afisat link catre gMail pentru a ma loga si a definitiva inregistrarea.

– M-am logat de pe mobil, am cautat butonul descarca aplicatia si astfel am aflat ca pentru a o descarca trebuie sa completez Tara si Judetul.

– Pe Nokia N95 8GB pagina de editare profil are 4 pagini de scroll orizontal. Am completat totusi datele specificate si am salvat profilul.

– Pagina de editare profil nu are link catre aplicatie.

– Click Home >> Descarca aplicatia >> Descarca aplicatia. Sunt redirectat catre pagina de profil pentru a completa Tara si Judetul. Din nou.

– Revin pe laptop, completez din nou Tara si Judetul, salvez datele si observ ca imi mai apare inca un mesaj de eroare care imi indica sa completez campurile marcate cu rosu. Prenume si Nume.

+ Completez, salvez si se pare ca am ajuns unde trebuie!

cinemagia_download_aplicatie

+ revin pe Nokia, tastez http://www.cinemagia.ro/mobile/724166.

– Detalii aplicatie:
Name: Cinemagia Mobile
Version: 1.00(0)
Supplier: Unknown
Application size: 217KB
Format: JavaTM
Type: Unknown
Web address: Unknown
Content: Cinemagia Mobile

cinemagia_mobile_1 cinemagia_mobile_2 cinemagia_mobile_3

Imi poate confirma cineva daca pentru aplicatia pentru eva.ro ai nevoie de fel de multa rabdare?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments