Posted By Costin

Orlando Nicoara preia bizoo.ro


bizoo_logo

Nu este o stire noua, insa am asteptat finalul de luna in ideea ca as fi vrut sa fac un articol dedicat evenimentelor de acest gen. Cum nu mai cunosc nicio alta achizitie notabila pentru luna aceasta, am sa arhivez pentru re:Fresh doar preluarea Bizoo.ro.

De retinut:

Orlando Nicoara1 detine in acest moment doar un procent minoritar, urmand ca in cel mult 4 ani sa devina actionar majoritar.
Bizoo.ro e un marketplace pe zona b2b/b2c
– Din punct de vedere al traficului Bizoo.ro s-a situat luna trecuta pe locul 4 in topul site-urilor auditate de catre SATI2.
Orlando Nicoara mai detine si felicitari.com, hotcity.ro, monden.info si pongo.ro.

orlando_nicoara_thumb

Bizoo.ro e un marketplace pe zona b2b/b2c, e in top 10 siteuri din .ro daca ne uitam la vizitori unici (aproape 1.5 mil unici in martie, locul 7), are o sectiune de jobs si a lansat un “pui” pe zona de servicii dedicate firmelor, Pongo.ro.

A fost dezvoltat de Dan Cheia, unul din veteranii de la RCS-RDS, responsabil de lansarea + dezvoltarea RDS.Link si a fost desenat de Maxescu acum cativa ani cand l-a chinuit Dan bine de tot

Intelegerea mea cu Dan prevede ca voi deveni actionarul majoritar in maxim 4 ani.

Orlando Nicoara – am preluat Bizoo.ro

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – General Manager, MediaPro Interactiv & Owner, Orlando Interactive. Blog | LinkedIn | Twitter.
2. SATI – Studiu de Audienta si Trafic Internet. www.sati.ro

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.