Posted By Costin

Ultima saptamana de inscrieri la Olimpiadele Comunicarii 2009


olimpiadele_comunicarii_logo

Joi, 16 aprilie este data limita pana la care studentii sau masteranzii care isi doresc o cariera in Advertising, Relatii Publice sau Comunicare Politica se mai pot inscrie la cea de-a IX-a editie a Olimpiadelor Comunicarii. Si in acest an, ei vor putea lucra cu o serie de companii de renume sau politicieni importanti, pentru realizarea unor campanii de comunicare.

In cele patru probe de concurs pot participa echipe formate din cate cinci studenti sau masteranzi. Daca vor trece de o prima etapa de preselectii, echipele vor lucra timp de doua saptamani la realizarea unor campanii de comunicare pentru niste “clienti” reali: companii, institutii publice sau oameni politici. Aceasta experienta este una extrem de importanta pentru dezvoltarea profesionala a tinerilor specialisti si pentru sansele lor de angajare.

Esti interesat? Inscrie-te in concurs.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.