Posted By Costin

65% reducere la inscrierile Mobile Marketing Conference


Pe 13 mai 2009, la hotel Radisson Blu Bucuresti, va avea loc cea de-a doua editie a Mobile Marketing Conference, un eveniment complex dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil.

mmc_logo

Mobile Marketing Conference este singurul eveniment din Romania dedicat promovarii in mediul mobil, lansat anul trecut de Evensys. Conferinta isi propune sa ofere cele mai noi tendinte de pe piata locala si sa aduca in prim plan noi tehnici de marketing, alaturi de studii de caz si idei noi de promovare. Anul acesta evenimentul este sustinut de Nokia, Intertel, Voxline si Netopia.

Evenimentul va furniza audientei un ghid complet de informatii privind canalul de comunicare mobil si oportunitatile de promovare si relationare cu consumatorii pe care acesta le ofera, aducand in prim-plan cele mai eficiente strategii, tehnici si solutii de marketing mobil.

OFERTA SPECIALA – 65% Discount!

Evensys, organizatorul Mobile Marketing Conference, are o oferta speciala pentru cititorii re:Fresh: 5 bilete cu discount (80 de euro fata de 175 de euro) daca folosesc codul refresh_mmc. Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primii veniti, primii serviti).

Mai multe detalii gasesti pe: mobileconference.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.