Posted By Costin

Criza financiara amana evenimente din online


IMTO 2009 se amana pentru Octombrie

Internet Myths Trends and Opportunities 2009, eveniment dedicat marketingului online si organizat de PlayTheBalls in Iasi, se amana din lipsa fondurilor.

ciprian_gavriliu

Când am proiectat ediţia din acest an a IMTO, am vrut să încurajăm cât mai mulţi să participe. În Iaşi şi în provincie nu sunt atât de multe evenimente, valoarea nu este percepută atât de uşor, banii sunt mai puţini şi se fac mai greu. Preţul participării la IMTO acoperă undeva la 5-60% din costurile conferinţei, astfel că o bună parte din cheltuieli trebuie suportate prin parteneri. Parteneri care au venit foarte greu, iar unii au plecat repede, lăsându-ne descoperiţi cu scurt timp înainte de data evenimentului.

A trebuit să luam o decizie neplăcută din 2 opţiuni grele: să continuăm cu un eveniment cu lipsuri, sau să alegem o altă dată, în care să depăşim cu mult aşteptările pentru o conferinţă de marketing online în provincie.

Am ales a doua variantă. Ne cerem scuze oficial participanţilor, partenerilor şi tuturor celor care ne-au susţinut.

Ciprian Gavriliu1, PlayTheBalls

Pentru lista completa a evenimentelor off-line pe teme din online viziteaza evenimente.NET.

Note de subsol:
1. Ciprian Gavriliu – owner, PlayTheBalls. LinkedIn | Blog | Twitter | Podcast

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.