Posted By Costin

evenimente.NET, 5 motive


Am achizitionat evenimente.NET nu neaparat pentru un proiect online separat de Re:Fresh, ci pentru a-l redirecta pentru inceput catre calendarul de evenimente din industria online, disponibil la adresa refresh.ro/evenimente, calendar ce a adunat peste 10 evenimente luna aceasta, iar pentru iunie anunta inca 5.

De ce ai folosi acest calendar?

1. Re:Fresh targeteaza oameni din industria online, de la new-media manageri, middle-management, oamenii departamentelor de marketing si PR online sau antreprenori, pana la bloggeri, dezvoltatori web, designeri etc.

2. Inscrierea unui eveniment in calendarul evenimente.NET se face simplu, trimitand un e-mail la [email protected] cu detalii despre eveniment, iar publicarea acestora, insotite cand este cazul si de cate un articol, este gratuita.

3. Re:Fresh.ro este deschis la orice fel de colaborare pentru promovarea evenimentelor online, chiar si promovare prin bannere sau RSS in cazul in care cititorii au de castigat, fie ca e vorba de reduceri sau invitatii gratuite, in limita disponibilitatii si a timpului personal. Este totusi un blog, are in spate un singur om, eu, rareori, doi.

4. Consider ca fiecare eveniment off-line dedicat industriei online nu poate fi decat benefic acesteia din urma, plecand de la avantajele evidente pe care le confera networking-ul si terminand cu bagajul informational pe care fiecare il poate castiga in urma acestora.

LE: Vezi si Sunt evenimentele despre online o pierdere de timp?

5. Daca lucrezi in online, cu siguranta ti-ai dorii sa cunosti pareri, opinii, studii de caz, prezentari de proiecte si/sau sa participi la workshop-uri sau dezbateri pe teme care te intereseaza. evenimente.NET iti ofera toate evenimentele din online intr-un singur loc.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments