Posted By Costin

Prima platforma de audio-advertising din Romania


Florin Grozea1 anunta pe blogul personal lansarea unui proiect la care echipa eOk a lucrat luni intregi pentru a inova din nou.

Este vorba de o platforma de publicitate pentru streamurile audio de pe eok.ro, sistemul fiind creat de la 0 de catre echipa eOk, oferind advertiserilor posibilitatea de a-si promova produsele si serviciile intr-un mod inedit, neitruziv si targetat.

eok

Programul poate fi accesat direct online de către agenția care coordonează campaniile și bugetele. În sistem se pot încărca spoturi audio diferite pentru același client și se pot seta mai mulți parametri:
– procentul sau numărul de apariții al reclamei,
– perioada de timp,
– site-urile țintă,
– orele de difuzare,
– lista neagră a artiștilor,
– link-ul și bannerul afișat pe widget.

Durata unui spot publicitar este de 8 secunde.

Florin Grozea – Platforma eOk.ro de audio advertising debutează cu o campanie umanitară

eok.ro in cifre? 279.868 vizitatori unici / aprilie 2009 (sursa SATI) si peste 180.000 de widget-uri eOk.ro peste tot pe internet, widget-uri care servesc peste 2 milioane de ascultări pe luna (sursa Florin Grozea).

Este destul de interesant de urmarit ce volum de vanzari va avea eok.ro in streamurile audio, luand in considerare si faptul ca publicitatea in contentul video, mult mai atractiva in opinia mea si disponibila pe site-urile trusturilor Realitatea-Catavencu si ProTV, nu a avut prea mare succes nici inainte de criza nici dupa instaurarea acesteia, observandu-se doar cateva campanii platite in prima parte a lui 2009.

Note de subsol:
1. Florin Grozea – Manager, co-partner, MOF Records. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments