Posted By Costin

Realitatea + GSP = Love


refresh_shopgspro

7 mai 2009Augustin Roman1 anunta pe blogul personal lansarea magazinului online al Gazetei Sporturilor, la adresa shop.gsp.ro.
Platforma folosita se numeste Sellerator+, se afla in beta si este o solutie Kondiment & F5, divizia de online a trustului Realitatea Catavencu.

re:Fresh – .ro pe scurt

Astazi, F5, divizia de internet a trustului Realitatea-Catavencu da un comunicat de presa cum rar vezi in online-ul romanesc :-).

GSP.ro a lansat Shop.Gsp.ro – un magazin online dezvoltat de Sellerator si dedicat pasionatilor de sport din Romania

GSP.ro, cel mai vizitat website de sport din Romania, a infiintat pentru iubitorii de gen Shop.Gsp.ro, un magazin online realizat de Sellerator, unde fanii au ocazia de a achizitiona carti, DVD-uri si alte produse emblematice pentru sportul romanesc.

thumb_augustin_roman

GSP a ales platforma Sellerator pentru a oferi cititorilor sai un shop online modern si fara nici un semn de intrebare in privinta securitatii. Parteneriatul este pe termen lung, prima faza fiind trecuta in termeni profesionisti suta la suta

a declarat Augustin Roman, director general Gazeta Online.

Cu o interfata prietenoasa si optiune simpla si securizata de plata online, Shop.Gsp.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai DVD-uri cu derby-uri care au marcat istoria fotbalului, cu performante memorabile inregistrate de romani la Olimpiade, documentare despre personalitati remarcabile, dar si colectii de carti dedicate sportului si abonamente la ziarul Gazeta Sporturilor, cel mai vandut ziar de sport din Romania.

Printre titlurile gazduite de Shop.Gsp.ro se numara “Nadia“, primul volum al integralei Ioan Chirila, “Inimi la Beijing” si “Supersteaua” volumele 1 si 2.

Shop.GSP.ro a fost dezvoltat de Sellerator, prima platforma din Romania de servicii e-commerce integrate, fondata in parteneriat de F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, si Kondiment, care ofera seturi de solutii personalizate tuturor celor care doresc sa-si extinda afacerea sau sa realizeze noi proiecte in mediul online.

GSP.ro constituie varianta online a ziarului Gazeta Sporturilor si, totodata, cel mai citit website de sport din Romania.

Note de subsol:
1. Augustin Roman – Newmedia Manager, gsp.ro. Blog.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments