Posted By Costin

SATI desfiinteaza “grupurile de site-uri”


sati_logo

Incepind de azi, tabelul de rezultate zilnice / saptaminale / lunare afisat pe www.sati.ro va contine rezultatele pentru fiecare site in parte, urmind ca dupa definirea notiunii de “grup de siteuri” sa se decida si modul de afisare a acestora.

Cu alte cuvinte, topurile pe care le faceam aici, pe re:Fresh (ex: martie, aprilie), le veti putea gasi de astazi, oficial, si pe sati.ro.

Rezultate trafic SATI.

Later edit:

Pentru a nu crea confuzii suplimentare, vom reveni la modul “vechi” (de ieri) de afisare a rezultatelor pe SATI pe www.sati.ro in aceasta seara. Incepand cu data de marti 12 mai, vom implementa modul de afisare a rezultatelor astfel: 2 tabele de rezultate: unele doar pentru site-uri (acuala definitie) si altele doar pentru grupuri (asa cum erau definite site-urile anterior), in 2 tab-uri diferite din meniul site-ului.

Arina Ureche2, General Manager, BRAT.

Note de subsol:
1. SATI – Studiu de Audienta si Trafic Internet. www.sati.ro
2. Arina Ureche – General Manager, BRAT. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments