Posted By Costin

Twitter SP2 trece la versiunea 0.2


Dan Stefancu1, dezvoltatorul Twitter SP2, un plugin pentru bloggerii romani care folosesc WordPress si au cont pe Twitter, anunta trecerea la versiunea 0.2.

Am corectat cea mai mare problema

La editarea posturilor vechi optiunea de notificarea a Twitterului era activata din standard si exista riscul ca din neatentie (daca nu bifai casuta cu “Nu trimite acest post pe Twitter”) sa trimiti un post vechi pe Twitter daca il editai. Acum din standard casuta este bifata la toate posturile vechi.

Si am adaugat o facilitate noua

Pentru a extinde configurabilitatea pluginului am adaugat cateva variabile care pot fi folosite in configurarea textului trimis pe twitter: %titlu%, %fragment% si %link%

Dan StefancuTwitter SP2 la versiunea 0.2

sp2_logo

Twitter sp2” foloseste sp2.ro, un serviciu online si gratuit ce-ti transforma un URL lung intr-unul scurt.

sp2.ro a fost lansat de re:Fresh, iar articolele de la lansare pana la ultimul update, le puteti vedea urmarind tagul sp2.ro.

Note de subsol:
1. Dan Stefancu, Internet Consultant, Sedako. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.