Posted By Costin

Datele clientilor magazinului online eMag.ro sunt la dispozitia hackerilor


Din printscreen-urile postate pe alienhackers.com in decursul zilei de ieri, se pare ca magazinul online eMag.ro a fost tinta atacurilor unui hacker care a reusit sa afle structura tabelelor bazei de date ale magazinului online, tabele care stocau datele clientilor acestuia.

Cu toate ca a fost realizat de unii dintre cei mai buni coderi, emag.ro nu este nici el bug-free. Oboseala, graba, isi spun intotdeauna cuvantul cand vine vorba de sanitizarea parametrilor. Deci, SQL Injection : acces la db-uri si implicit, la useri, la admini si la datele mai “sensibile”, cum ar fi datele bancare.

alienhackers.comeMAG hacked

* Departamentul de PR eMag nu a facut nicio declaratie referitoare la informatiile prezentate mai sus, neraspunzand pana la ora publicarii acestui articol la mesajul cu numarul de inregistrare 133907.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments