Posted By Costin

Doua lansari in zona mobile


– ZF pe iPhone

logo_zf

MediaPro Interactiv a devenit oficial dezvoltator de aplicatii pentru iPhone, lansand pe 1 iunie prima aplicatie de iPhone pentru Ziarul Financiar. Acesta a fost pe primul loc in categoria News de pe iTunes. Aplicatia numita Ziarul Financiar este accesibila la nivel mondial prin intermediul magazinului online iTunes sau prin App Store-ul de pe telefon sau iPod. Serviciul preia, in timp real, headline-urile din urmatoarele categorii ale ZF: ZF 24, ZF Burse, ZF Business International, ZF Eveniment, ZF Opinii si ZF Profesii.

Folosind acest serviciu, posesorii de iPhone si iPod Touch pot pastra permanent contactul cu cele mai importante informatii de business.

Citeste mai multe: ZF pe iPhone

– CinemaRX acum si pe mobil: m.cinemarx.ro

cinemarxro

V-ati gasit vreodata in imposibilitatea de a va aminti titlul unui film sau actorii care au jucat in el? Nu ati fi vrut ca in acele momente sa aveti informatia la indemana? V-ati hotarat vreodata sa mergeti la cinema in timp ce erati in oras si nu ati stiut ce filme ruleaza, la care cinematografe si de la ce ore? Ati vrut sa aflati cele mai proaspete stiri din domeniul cinematografiei si nu aveati de unde? Acum totul este extrem de simplu, deoarece am lansat versiunea pentru telefoanele mobile a site-ului CinemaRx.ro.

Pe langa cele de mai sus, pe m.CinemaRx.ro veti putea gasi : premierele saptamanii in cinematografele din Romania, programul Tv, filmele ce urmeaza sa ruleze la cinema, poze, distributii complete, pareri ale utilizatorilor, trailere.

CinemaRX – CinemaRX.ro acum si pe telefonul mobil

* in urma cu mai bine de 1 luna de zile, iMedia lansa Cinemagia Mobile, o aplicatie pentru telefoanele mobile cu informatii din aceeasi “lumea fascinanta a filmului”.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments