Posted By Costin

[video] aidizain.ro – sursa de venit pentru designerii freelance din Romania


aidizain.ro vrea sa prinda doua nise aparute pe piata romaneasca, si anume externalizarea serviciilor de design si lipsa locurilor de munca a designerilor in urma disponibilizarilor din ultima perioada. Este o solutie constructiva pentru interconectarea designerilor si graficienilor din Romania cu persoane si companii care au nevoie de dezvoltarea unor concepte si elemente de design.

aidizain.ro vrea o prima runda de finantare de 100,000 de euro, 50% insemnad buget de marketing. Investitia acopera 20% din valoarea actuala aidizain.ro, ceea ce inseamna ca Nelu Lazar1, proprietarul site-ului isi autoevalueza proiectul la 500,000 de euro, o suma destul de supraeveluata, luand in considerare si predictia pesimista pentru amortizarea investitiei prezentata la Net Start-Up 2009 (50 proiecte / 100 euro fiecare / luna => 41,000 euro pe an).

De altfel, discutiile generate in cadrul panelului s-au concentrat pe sumele vehiculate in prezentare, insa si pe faptul ca aidizain.ro intra pe o piata super-competitiva, piata dominata de site-uri consacrate precum rentacoder.com.

7. Net Start-up – Silviu Negoita de pe tare.ro

Note de subsol:
1. Nelu Lazar – Entrepreneur at Magic Group, Romania. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments