Posted By Costin

[video] clasaenergetica.ro – calcul orientativ al clasei energetice a cladirii


clasaenergetica.ro este o aplicatie online gratuita care calculeaza orientativ clasa energetica sau performanta energetica a cladirii, conform standardului european in constructii, oferind in acelasi timp sfaturi pentru imbunatatirea clasei sau performantei energetice a cladirii.

Fiind vorba ultima prezentare de la Net Start-Up 2009, Bogdan Spiru1 a decis sa treaca peste slide-ul cu finantarea, ramanand totusi interesat de feedback din partea invitatilor din panel si cel mult de un parteneriat cu unul din trusturile media din Romania.

dragos_roua_thumb

Este genul de proiect care ar putea sa fie finantat, sustinut si promovat de un proiect guvernamental. Din cauza aceasta te intreb daca cadrul legal al proiectului tau este clar. Sau daca poti sa ne dai mai multe detalii.

Dragos Roua2

bogdan_spiru_thumb

Exista Asociatia Auridorilor Energetici. Doar ei pot realiza auditul energetic al unei cladiri si certificatul energetic, insa aplicatia de care am vorbit pana acum se vrea a fi doar un carlig de marketing pentru treaba asta.

Nu am sa promit nimanui ca ce obtine in urma testului online de pe clasaenergetica.ro e ceva oficial. E un rezultat orientativ, pur informativ si obtine sfaturi despre cum poate sa-si imbunatateasca clasa energetica, putand ajunge astfel la specialistii care ii pot genera documentul oficial.

Bogdan Spiru1

9. Net Start-up – Bogdan Spiru de pe tare.ro

Note de subsol:
1. Bogdan Spiru – Sales Representative / Founder at CASE PASIVE srl. LinkedIn
2. Dragos Roua – Owner, Mirabilis Media. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments