[video] gorila.ro – motor de cautare in timp real pe .ro


gorila.ro isi propune sa rezolve o problema pe care utilizatorii o au in folosirea motorului de cautare Google, in ceea ce priveste relevanta rezultatelor unei cautari, relevanta privita prin prisma datei acestor rezultate si a faptului ca, de obicei, Google ofera rezultate foarte vechi.

gorila.ro are nevoie de vizibilitate.

viorel_spinu_thumb

Ne lipseste zona de promovare, de vizibilitate. Din aceasta cauza am venit aici. […] Am nevoie de un parteneriat in cadrul caruia noi venim cu partea de expertiza tehnica, de a creea acest produs, sa-l facem sa mearga, si am nevoie de a-mi oferi vizibilitatea si parte de marketing de expunere.

Viorel Spinu1

Sunt interesante discutiile purtate cu oamenii prezenti in panel.

8. Net Start-up – Viorel Spinu de pe tare.ro

Aud de multe ori in prezentare cuvantul “acum” si formularea “rezultate in timp real“. Adevarul e ca la o cautare simpla dupa “net start-up” atat pe google.ro cat si pe gorila.ro, rezultate obtinute (privite chiar si prin prisma prospetimii lor) nu sunt neaparat favorabile proiectului gorila.ro.

gorila.ro ofera intradevar rezultate recente, insa nu stiu cat de “in timp real”, daca e sa ma ghidez dupa lipsa articolelor de pe refresh.ro dedicate evenimentui Net Start-Up 2009 in cautarea de mai jos.

cautare_netstartup_google cautare_netstartup_gorila

Later Edit: Prezentarea gorila.ro de la Net Start-Up 2009 o puteti gasi aici.

Note de subsol:
1. Viorel Spinu – Managing partner at Sety. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments