Posted By Costin

[video] toateblogurile.ro – agregator de bloguri cu atitudine


toateblogurile.ro

Victor Catalin1, fost director de programe la ItsyBitsy FM, a prezentat la Net Start-Up 2009, proiectul toateblogurile.ro.

Dupa o prezentare in fata unei audiente formate din aproape 100 de persoane, prezentare in care nu a spus nici macar un lucru concret despre proiect (ce pot face utilizatorii pentru a-l diferentia de un simplu agregator, cifre de trafic, plan de dezvoltare etc.), aflam spre final despre un singur lucru palpabil. Banii.

Victor Catalin vrea 2500 de euro/luna timp de 6 luni. Sunt 15,000 de euro, pentru care ofera in schimb publicitate pe toateblogurile.ro din momentul in care investitorul va vrea acest lucru, timp de 1 an de zile.

Atitudinea superioara pe care a avut-o incepand cu jumatatea prezentarii s-a regasit si in podcastul pe care l-a publicat pe toateblogurile.ro si pe care va invit totusi sa il ascultati.

3. Net Start-up – Victor Catalin de pe tare.ro

Pentru a concluziona, Victor Catalin a venit la Net Start-Up 2009 cu un proiect nedocumentat.

Nu a studiat blogosfera sau ZeList-ul pe care il pomeneste si se supraapreciaza. Un punct de pornire pentru un studiu rapid ar fi concluziile din comentariile articolului Romania are 8000 de bloggeri?.

Judecand dupa lansarile destul de mediatizate de site-uri in parteneriat F5 & TreeWorks (proprietarul ZeList), mi s-a parut penibil momentul in care Victor Catalin i-a cerut lui Dragos Stanca2, in mod direct, o colaborare cu “Dupa Bloguri” (sunt sigur ca urmarea sticla si nu online-ul) si chiar o emisiune la radio Guerrilla.

Ce l-a oprit pe Victor sa se uite in grafica din headerul dupabloguri.ro?

netstartup_dupabloguri_zelist

Prezentarea lui Victor Catalin mi-a adus aminte de amatorismul organizatorilor evenimentului Ziua Bloggerilor Bucuresteni, si de modalitatea de dialog pe care au incercat-o cu bloggerii, lucruri ce au dus la mult tam-tam si rezultate slabe.

Note de subsol:
1. Victor Catalin – proprietar toateblogurile.ro. LinkedIn.
2. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | LinkedIn.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments