Posted By Costin

favit.ro – primesti, descoperi, distribui si salvezi tot ce te intereseaza


favit.ro este un instrument ce faciliteaza accesul, distribuirea si managementul continutului online. Atunci cand vine vorba de bloggeri, favit.ro reprezinta un instrument util pentru commmunity management: articolele scrise pe blog sunt distribuite automat in favit.ro.

Platforma favit.ro te ajuta sa salvezi timp si efort, creste calitatea informatiilor distribuite si iti ofera acces rapid catre tot ce te intereseaza. In acelasi timp, favit.ro iti da posibilitatea de a distribui continutul creat de tine într-un mod eficient si precis.

In acest moment, utilizatorii favit.ro sunt conectati la 80 de grupuri. Cantitativ, informatia prezenta pe site provine din 3500 de surse si este impartita in 34478 de subiecte.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments