Posted By Costin

Mircea Scarlatescu: “Urmaresc #1 pe piata de flori online si servicii conexe”


saraflowersro_logo

Saptamana aceasta Mircea Scarlatescu1 anunta preluarea cu mai putin de 30,000 de euro (informatie in exclusivitate pentru refresh.ro) a business-ului SaraFlowers, business bazat pe livrarea de servicii de aranjamente florale pentru locatii si evenimente.

Aceasta preluare vine la doar cateva luni dupa ce Alexis Bonte2 si Alexandre Almajeanu3 au cumparat flori de aproape 100,000 euro, devenind actionari florilabucuresti.ro, magazin online al carui proprietar este Mircea Scarlatescu.

mircea_scarlatescu_thumb

Principalul motiv pentru care am achizitionat SaraFlowers.ro este consolidarea pe zona de business, de evenimente, PR si conferinte, unde ei au o baza de clienti fideli. Astfel, ne completeaza paleta de servicii.

In prezent, proportiile de clienti business si persoane fizice sunt 40-60%, dar prin achizitia SaraFlowers, speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la proportii egale”,

Mircea Scarlatescu, pentru DailyBusiness.ro

Aceasta achizitie reprezinta unul dintre pasii pe care Mircea Scarlatescu ii face pentru ocuparea primului loc pe piata de flori online si servicii conexe, piata al carei lider este FloriDeLux.ro, achizitionat la inceputul acestui an de omul de afaceri Marius Ghenea4, si care a raportat o cifra de afaceri estimata la 800.000 de euro in 2008 (sursa).

mircea_scarlatescu_thumb

Echipa din spate si modul in care SaraFlowers.ro a evoluat in ultimii ani dar mai ales clientii fideli si multumiti ne-au convins ca merita sa utilizam experienta noastra in vanzari de flori si promovare online impreuna cu ceea ce ei au realizat pentru segmentul de B2B si evenimente pentru a oferi o gama completa de servicii.

Cele doua branduri vor coexista in perioada urmatoare, iar pentru cei care ne sunteti clienti prin SaraFlowers va invitam inca o data sa ne fiti alaturi in aceasta noua etapa, sunt convins ca vom colabora extrem de bine si de acum inainte.

Mircea ScarlatescuAm preluat SaraFlowers.ro

Note de subsol:
1. Mircea Scarlatescu – manager FYB, impreuna cu Iulia Scarlatescu, Alex Baciu si Tudor Panturu. (mai multe).
2. Alexis BontePersonal blog | LinkedIn | Twitter
3. Alexandre B. AlmajeanuWebpage | LinkedIn | Twitter
4. Marius Ghenea – presedinte Pcfun. Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments