Posted By Costin

S-a dat startul celei de-a patra editii a Galei Premiilor eCommerce


logo_gala_premiilor_accommerce

Ieri, 29 iulie 2009, a inceput cea de a patra editie a Galei Premiilor eCommerce.

Editia de anul acesta a Galei Premiilor eCommerce promite sa faca un pas concret spre cresterea increderii consumatorilor in tranzactionarea online.

Pentru inscrierea in competitie la GPeC 2009, magazinele online vor achita taxe diferite in functie de vechimea lor. Dorim sa incurajam comertul electronic, de aceea oferim o reducere de 50% din valoarea taxei pentru magazinele nou lansate. Astfel:

– comerciantii inscrisi in categoria magazine cu traditie, vor achita 250 RON + TVA
– comerciantii inscrisi in categoria start-up, vor plati 125 RON + TVA

Perioada de inscriere a magazinelor online se va incheia pe 4 septembrie 2009.

andrei-radu-thumb

GPeC 2009 este editia care schimba orice eveniment de industrie pentru simplul fapt ca ne orientam atentia catre consumator si facem un pas concret in acest sens, spre deosebire de alte festivitati care se inchid in acelasi cerc de business. Din punctul meu de vedere, nu premiile sunt cele care ar trebui sa ii atraga pe participanti, mai ales ca intotdeauna suntem zgarciti in privinta numarului de trofee. Noi facem mai mult. Facem teste de uzabilitate menite sa dezvaluie problemele magazinelor online cu scopul de a le remedia, am dezvoltat cel mai complex set de criterii de jurizare, nu avem jurati care pot fi subiectivi, oferim participantilor punctajele finale si, cel mai important, anul acesta facem lobby la nivel de consumator, cel care – practic – cumpara de pe internet

Andrei Radu1, organizatorul GPeC.

* Pentru a putea fi la curent cu evenimente off-line ale mediului online, viziteaza evenimente.NET.

Note de subsol:
1. Andrei Radu – Director Link 2 eCommerce. Blog | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments