Posted By Costin

conta.ro se alatura portalului de business money.ro


MONEY.ro, primul portal de business multibrand din Romania, si comunitatea online a profesionistilor din domeniul financiar-contabil, Conta.ro, au semnat astazi un acord de afiliere.

In urma acestui acord, traficul contorizat de SATI al MONEY.ro va creste cu peste 25%, iar vizitatorii portalului de business Realitatea-Catavencu vor avea acces direct la toate informatiile vitale din domeniul financiar-contabil si mai ales la expertiza profesionistilor din comunitatea CONTA.ro.

thumb_dragos_stanca

Parteneriatul cu CONTA.ro, o comunitate dezvoltata admirabil in ultimii 7 ani de partenerii nostri de la My Web Master, a venit firesc, avand in vedere ca dezvoltarea portalului MONEY.ro pentru atingerea pozitiei de lider pe segmentul business pana cel tarziu la finalul anului viitor, nu tine doar de producerea si prezentarea de continut general de business, ci si de dezvoltarea de comunitati profesionale si site-uri dedicate anumitor profesii.

Avem deja IQads.ro, pentru zona de media si advertising, SMARK.ro pentru zona de marketing si comunicare, Antreprenor.net pentru micile afaceri si vizam, evident, si alte comunitati profesionale: fie prin lansari organice, fie prin parteneriate

Dragos Stanca1, managing director F5

Viziteaza conta.money.ro.

Citat din clipul video de mai sus:

thumb_dragos_stanca

Mutarea face parte din strategia grupului de a face din portalul money.ro, locul unde oamenii de business sa gaseasca toate informatiile utile din economie. Integrarea comunitatii conta.ro in portalul de business money.ro faciliteaza accesul utilizatorilor la informatii profesionale pentru oamenii care lucreaza in domeniul financiar contabil, precum contabilitate si audit, consultanti fiscali, avocati, notari si executori, dar si la un set de informatii utile privind programele de contabilitate si reglementarile legislative specifice, sau chiar solutii pentru probleme punctuale din domeniu. Dorim sa dezvoltam impreuna produse care sa se adreseze profesionistilor din acest domeniu si luam in calcul organizarea de workshopuri si seminarii online, dar nu numai online, ci si evenimente precum training sau consultanta pentru această zona

Dragos Stanca, managing director F5

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments