Posted By Costin

Etarget lanseaza Etarget videoplayer cu reclame text integrate


In urma cu o saptamana, Neogen anunta faptul ca testeaza in Bulgaria un sistem de publicitate in video ce serveste reclama furnizata de Etarget.

Nu cunosc stadiul in care se afla testele video ale parteneriatului Neogen & Etarget, insa banuiesc ca rezultatele au fost pozitive, deoarece Etarget a lansat ieri un serviciu complet de reclame text in video, serviciu ce vine la pachet cu un player video si este destinat bloggerilor si publisherilor inscrisi in reteaua Etarget.

Pentru a vedea daca poate fi considerata o sursa alternativa de venit, cei interesati se pot interesa de costul per click (cu siguranta nu este vorba de cost per view), daca sunt campanii in retea si mai ales ce fel de campanii sunt servite in retea.

Spun asta pentru ca in urma cu 2 luni semnalam reclame din reteaua Etarget pe care refresh.ro, de exemplu, nu le va afisa niciodata in paginile sale.

* Cei care vor testa serviciul lansat de Etarget sunt invitati sa lase si un comentariu acestui articol, comentariu in care sa impartaseasca public informatiile obtinute :-).

logo_etarget

Te ocupi de publishing online? Eşti blogger sau deţii un site de ştiri şi obişnuieşti să publici şi clipuri video? Atunci cu siguranţa ai trecut prin situaţia următoare: ai produs un clip extraordinar, a fost văzut de extrem de mulţi oameni, dar n-ai câştigat nici un leu de pe urma lui. Nu prea ai cum să scoţi bani, nu-i aşa? Ei bine, acum există o posibilitate.

În ultima perioadă, am fost preocupaţi şi de această problemă şi am căutat soluţii pentru a-i ajuta pe producătorii de conţinut video să-l şi monetizeze. Suntem mândri să anunţăm că am găsit metoda potrivită pentru a-ţi aduce venituri. Acum există Etarget videoplayer, cu reclame text integrate, astfel încât orice blogger sau publisher să poată câştiga de pe urma conţinutului produs.

video-ad_etarget

* mai multe detalii


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments