Posted By Costin

Au inceput inscrierile la Internetics 2009


internetics_2009

Inscrierile la Internetics 2009 incep astazi, 1 septembrie, si se vor putea face online, pe site-ul www.internetics.ro, pana la data de 1 octombrie.

Festivalul se adreseaza agentiilor full service, de branding si interactive, diviziilor de online si shopurilor de design online.

Participantii isi pot inscrie lucrarile in cele trei categorii de concurs: Site-uri, mocrosite-uri si bloguri de promovare, Best use of si Campanii interactive. Sunt eligibile lucrarile realizate pana la data de 1 septembrie, incheiate sau aflate in curs de desfasurare.

Taxa de inscriere in competitie este de 200 RON + TVA – pentru categoriile de Campanii interactive si Site-uri, micro-site-uri si bloguri de promovare, 100 RON + TVA – pentru categoria de Best Use of. Membrii Asociatiei IAB Romania vor beneficia de o reducere de 20%.

Aflat la cea de-a noua editie, Internetics s-a repozitionat ca un festival de branding, marketing si advertising online, care premiaza creativitatea online si seteaza standarde alaturi de un juriu competent, format din specialisti ai marcomului romanesc.

sursa

Va reaminesc faptul ca pentru prima data in istoria festivalului, la Internetics 2009 va exista un juriu secundar, format din bloggeri.

* Pentru a putea fi la curent cu evenimente off-line ale mediului online, viziteaza evenimente.NET.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments