Posted By Costin

“Demiterea Magdei Zander si a lui Gabi Boaca”, in scenariul lui Dragos Stanca


Demiterea

In urma unui zvon pe Twitter ce poarta semnatura lui Orlando Nicoara1, Dragos Stanca2, managing director F5, divizia de internet a trustului Realitatea-Catavencu, publica pe blogul personal un articol cu titlul “Sorin Danilescu a concediat toata echipa de vanzari de la Intact Interactiv“.

Informatiile provenite din 3 surse din interiorul Intact Interactiv, relatau prin vocea lui Dragos Stanca faptul ca noul director Intact Interactive, Sorin Danilescu3, a demis intreaga echipa de vanzari in frunte cu Magda Zander4 si Gabriel Boaca5.

Echipa fusese adusa de la Netbrigde de catre fostul director Intact Interactive, Bogdan Gavrila6, a carui inlocuire in conducerea institutiei a fost salutata la vremea respectiva, cu ambele maini, de catre Augustin Roman7, new-media manager gsp.ro.

Conform declaratiilor din DailyBusiness, Sorin Danilescu sustine faptul ca nu a “semnat nicio demitere si nu am primit nicio demisie. Probabil zvonurile au plecat dintr-o prea mare lupta pentru corectitudine” iar Magda Zander e in concediu si prefera “sa vorbim despre asta saptamana viitoare cand ma voi intoarce“.

Intr-un final, Dragos Stanca revine asupra articolului de pe blog cu amendament (probabil din alte 3 surse) asupra numarului de persoane care asteapta demiterea, in ecuatie ramanand doar Magdalena Zander si Gabriel Boaca.

Deznodamantul il vom afla saptamana viitoare, in cadrul aceluiasi serial. 🙂

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – General Manager, MediaPro Interactiv. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | LinkedIn
3. Sorin Danilescu – General Manager, INTACT Interactive. Ex-Blog | LinkedIn
4. Magdalena Zander – MD, Intact Interactive. LinkedIn | Blog
5. Gabriel Boaca – Sales Director, Intact Interactive. LinkedIn
6. Bogdan Gavrila – Senior Adviser, INTACT Media Group. LinkedIn | Blog
7. Augustin Roman – Newmedia Manager, gsp.ro. Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments