Posted By Costin

Ne vedem la Twestival Bucuresti?


* Esti la curent cu evenimentele din mediul online romanesc?

Pe data de 11 septembrie 2009, ora 19:00, in White Club se organizeaza cea de-a doua editie Twestival Bucuresti, o initiativa a utilizatorilor de platforme social media cu scopul de a atrage atentia asupra unei cauze sociale si de a strange fonduri pentru aceasta.

Cauza evenimentului de maine este „Pasi Catre Viata”, proiect social care a organizat deja patru evenimente cultural-urbane dedicate strangerii de fonduri pentru Sectia de Oncologie Pediatrica a spitalului Marie Curie.

Later update: clipul de sustinere “Pasi catre viata”, prezentat aseara la Twestival

Inscrierea se poate face aici, cei care nu pot veni avand posibilitatea de a utiliza aceasta pagina pentru a face o donatie.

Ne vedem acolo?

* Fiind un eveniment ce are la baza platformele de social media, in speta Twitter, ajuta si tu la popularizarea evenimentului trimitand acest articol pe Twitter. Nu e nevoie decat de 2 click-uri, primul fiind pe link-ul de la sfarsitul articolului!

Twestival Bucuresti

Despre Twestival

Twestival este o miscare globala ce foloseste social media pentru o cauza sociala. A inceput in septembrie 2008 in Londra, iar in februarie a.c. a devenit o miscare globala cu evenimente in 203 orase, printre care si Bucuresti, Cluj, Arad si Iasi, care au sustinut charity:water.

In septembrie 2009 aceasta miscare globala minunata a fost preluata in peste 230 de orase din lume, iar Bucuresti, Cluj si Sibiu sunt orasele prin care Romania a fost activata pe harta Twestivalului.

Later edit: Comentariile sunt moderate din cauza concursului de pe Twitter. Primele 5 raspunsuri corecte (sau apropiate de cel corect :-P) la intrebarea “Cate mile sunt intre Helsinki si Bucuresti?” (as the crow flies :P), castiga cate o invitatie la Twestival!!!

* pentru a intelege intrebarea cititi WOMWorld/NOKIA Sponsorizează Twestival

Raspuns corect: 1089.5 miles (sau 946.8 mile marine) (sursa)

Castigatorii unei invitatii gratuite pentru maine seara la Twestival sunt:

1. Waven – www.waven.ro (nu poate ajunge)
2. Chis Florinel – florinel.candoo.ro
3. Tara Duveanu – duveanu.wordpress.com
4. Titus Capilnean – www.titusblog.net
5. CristianGBR ?
6. Andrei Serdeliuc – extraordinaire.me

Va rog sa confirmati prezenta pentru maine, intr-un mail cu nume + prenume la contact@refresh.ro. In caz contrar alegem in continuare :-). Multumesc!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments