Posted By Costin

S-a relansat Happyfish.ro


happyfish.ro

Astazi s-a relansat happyfish.ro, aducand ca punct forte faptul ca se vor putea viziona 2 emisiuni noi in fiecare zi, de luni pana vineri.

De asemenea, Patrick de Hillerin1 a declarat pentru refresh.ro ca happyfish.ro va incerca sa atraga si colaboratori care vor avea acces la facilitatile de productie, iar conditiile si regulamentul pentru a deveni membru corespondent vor fi publicate incepand cu 1 octombrie 2009.

Patrick De Hillerin

Pe langa rubricile deja consacrate ale happyfish.ro (Vrem alta Romanie, Solutii de criza, Bombo TV si Stirile de la ora 13:47) noul HappyFish va incerca sa atraga, prin metode specifice, continut inteligent generat de catre utilizatori.

De la 1 Octombrie vom anunta regulamentul si conditiile in care utulizatorii HappyFish pot deveni membri corespondenti si colaboratori ai echipei noastre, avand acces la facilitatile noastre de productie.

Patrick Andre de Hillerin, secretar general de redactie happyfish.ro

Note de subsol:
1. Patrick Andre de Hillerin – secretar general de redactie. Twitter | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments