Posted By Costin

Trilulilu.ro a intrat in oferta F5 X-Media


Daca in urma cu aproape 3 luni de zile agentia de vanzari F5 X-Media, parte integranta a F5, divizia de online a trustului Realitatea-Catavencu, anunta ca vinde si primatv.ro, site-ul televiziunii Prima TV, incepand de ieri, portofoliul acesteia cuprinde si trilulilu.ro, primul site din Romania conform cifrelor SATI pe lunile iulie si august.

Irina Morosanu

Colaborarea cu Trilulilu.ro se traduce la nivelul avantajelor-client printr-o oferta de continut video mai bogata, un volum considerabil mai mare de utilizatori unici si numeroase posibilitati suplimentare de advertizare, atat in zona de proiecte speciale, cat si pe parte de display.

Irina Morosanu1, business affairs manager sales&marketing F5.

Sergiu Biris

Vizam o acoperire compacta a pietei de media, atat prin diversitatea formatelor publictare, cat si prin targetarea diferentiata a plajei de clienti si agentii interactive.

F5 X-Media vine sa intregeasca eforturile echipei interne, dar si cele ale celorlalte regii cu care noi colaboram.

Homepage-ul este vandut de agentia Beyond Media. Apoi, avem si noi o echipa interna de vanzari si acum a intrat in acest angrenaj si F5 X-Media. Suntem deschisi insa in a incheia contracte in acest sens si cu alte companii.

Sergiu Biris2, director general Trilulilu.ro

Note de subsol:
* resurse: Dragos Stanca3Site-ul No.1 din SATI, de azi in oferta F5 X-Media si DailyBusiness.roRegia de vanzari online a Realitatea-Catavencu va vinde publicitate pe Trilulilu.ro
1. Irina Morosanu – Business Affairs Manager. LinkedIn
2. Sergiu Biris – General Manager at Trilulilu. LinkedIn | Blog | Twitter
3. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments