Posted By Costin

Video embed hack pentru money.ro si webtv.money.ro


Pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata, dupa cateva luni de la lansare, money.ro a facut posibila preluarea clipurilor video cu embed, aceasta posibilitate fiind pana de curand disponibila doar pe webtv.money.ro.

Exista totusi 2 coduri embed, fiecare dintre aceastea avand cate o problema.

Coduri embed money.ro

1. Codul html pe care il poti obtine din zona controalelor player-ului are o dimensiune gigant. Este vorba de 620×381, dimensiune pe care o foloseste webtv.money.ro si pe care iti va fi destul de greu sa o preiei pe blog sau site.

2. Codul html pe care il poti prelua de pe webtv.money.ro din zona imediat urmatoare playerului atribue parametrului autoplay valoarea true, ceea ce inseamna ca filmuletul va incepe automat, o data cu incarcarea paginii.

Pana se hotarasc cei de la money.ro la o dimensiune stadard si la atribuirea valorii false parametrului autoplay, le poti modifica manual.

Iata un exemplu de cod html pentru interviul cu Vali Petcu:

Au fost modificate dimensiunile, iar true s-a transformat in false.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments