Posted By Costin

243 de lucrari inscrise la Internetics 2009


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Internetics 2009

La cea de-a noua editie Internetics au fost inscrise 243 de lucrari la cele trei categorii din competitie. Perioada de inscrieri a inceput pe 1 septembrie si s-a incheiat pe 15 octombrie.

Categoria “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare” a atras cele mai multe inscrieri, respectiv 141 de lucrari, in timp ce categoria “Best use of” a reunit 56 de lucrari, iar “Campanii interactive” a inregistrat 46 de inscrieri spre jurizare.

Cele mai disputate sectiuni de concurs anul acesta sunt: “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare pentru Retail si comert electronic” (25 de inscrieri), “Site-uri de promovare Corporate” (22 de inscrieri) si “Best use of Banners“, la egalitate cu “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare la categoria Calatorii, divertisment, timp liber” (19 inscrieri). Best use of social media, categoria introdusa in premiera la Internetics 2009, a inregistrat 9 inscrieri.

* sursa strategic.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments