Posted By Costin

Bestjobs.ro se indreapta catre o retea sociala pe piata de recrutari online?


ce-i aia bestjobs?

Saptamana trecuta, Daniel Buca1 anunta pe blogul personal lansarea unei noi functionalitati pe site-ul de joburi bestjobs.ro, site aflat in portofoliul Neogen si despre care am aflat nu cu mult timp in urma ca genereaza 60% din incasarile companiei.

Functionalitatea se numeste Contacte si reprezinta practic o mica parte din reteaua sociala de business LinkedIn, utilizatorii bestjobs.ro avand acum posibilitatea de a-si adauga cunoscuti, de a scrie recomandari pentru acestia sau de a cere recomandari de la oameni cu care au lucrat si au la randul lor cont pe bestjobs.ro.

Calin Fusu

Vrem sa fim locul unde romanii isi gestioneaza identitatea profesionala, gasesc oportunitati indiferent daca-si doresc o schimbare in cariera sau vor sa performeze mai bine la actualul loc de munca, un instrument de administrare a contactelor existente si descoperire de contacte profesionale noi.

Calin Fusu2 – Director General, Neogen SA (sursa)

Sa fie inceputul timid al unei noi retele sociale de business romanesti care are sanse reale de succes luand in calcul experienta Neogen in aceasta zona?

Ar putea aceasta decizie resuscita si celelalte retele sociale de business existente care la ora actuala ori sunt semi-abandonate ori nu sunt atat de cunoscute pe cat si-ar fi dorit proprietarii lor ikonect.ro, tetatet.ro sau lucrez.in/IT?

Note de subsol:
1. Daniel Buca – Internet Business Consultant. LinkedIn | Blog | Twitter
2. Calin Fusu – Director General, Neogen SA. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments