Posted By Costin

Datoriile catre SATI


Incepind cu data de 6 noiembrie 2009, rezultatele SATI, atat cele de trafic precum si cele de audienta, ale siteurile editorilor care inregistreaza restante la plata contributiilor SATI nu vor mai fi publicate, atat in cadrul aplicatiilor specializate cat si pe site-ul www.sati.ro. De asemenea, in cazul agentiilor de publicitate, accesul la aplicatiile specializate de evaluare a rezultatelor va fi restrictionat. Imediat dupa plata restantelor, publicarea si utilizarea rezultatelor vor fi reluate.

* sursa SATI

Datorii catre SATI

Nu cred ca e motiv de panica, s-a mai intamplat sa existe restantieri si nu cred ca se va ajunge la neplata restantelor.

* anumite companii apar de 2 ori din cauza datoriilor din anii trecuti, ori a actelor aditionale (s-au adaugat proiecte noi).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments