Posted By Costin

F5 X-Media vinde reteaua LegalNet


F5 X-Media

F5 X-Media, regia de vanzari a companiei new media F5, parte din grupul Realitatea-Catavencu, a semnat saptamana aceasta un contract de reprezentare pentru cele 8 produse online ale retelei juridice LegalNet, intarindu-si audienta pe segmentul de business care insumeaza, astfel, 1,17 milioane unici si 7 milioane afisari, conform datelor SATI din luna septembrie.

Este vorba de 5 website-uri de business avocatnet.ro, contractdemunca.ro, taxeimpozite.ro, infosrl.ro, modeldecontract.ro si respectiv 3 de divertisment zodii.ro, timpultau.ro si priceput.ro.

Conform datelor aferente lunii septembrie prelevate de SATI, website-urile nou-intrate cresc cu 4% numarul total de unici ai regiei si cu 8 procente numarul de afisari, F5 X-Media avand, astfel, 9,3 milioane de viziatori unici insumati care genereaza 126 de milioane de afisari.

Irina Morosanu

Parteneriatul cu reteaua juridica online LegalNet ofera clientilor F5 X-Media accesul la o comunitate de business puternica si foarte bine targetata – cea a persoanelor interesate de sfaturi juridice; avand la dispozitie posibilitati de advertizare din cele mai diverse, de la display, la proiecte speciale.

Irina Morosanu1, business affairs F5

Note de subsol:
– resursa comunicatul de presa.
1. Irina Morosanu – Business Affairs Manager. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments