Posted By Costin

fpeople.ro se alatura retelei de publishing Republika Interactive


fpeople.ro s-a alaturat ieri retelei de publishing Republika Interactive, retea ce contine de asemenea rimel.ro, divercitycafe.ro si filmetari.com.

fpeople.ro

fpeople.ro este un proiect dezvoltat de FashionTV, singurul post de televiziune despre moda, frumusete si stil din Romania care transmite 24 de ore/7 zile pe saptamana, in peste 140 de tari, prezentand o lume spectaculoasa, cu accent pe ultimele tendinte din moda, hair-style, make-up si lifestyle.

fpeople.ro

Ne dorim ca acest proiect sa fie unul de referinta in peisajul online romanesc pentru ca este un concept care se adreseaza omului modern, urban, ce a ales un stil de viata in care moda si frumusetea, stilul si eleganta,informatia de ultima ora sa fie elementele importante care sa il defineasca.

Aducem tuturor cele mai noi informatii din domeniu, oferim posibilitatea celor mai buni profesionisti din aceste industrii sa ne impartaseasca din experienta lor si sa aflam impreuna care sunt cele mai importante tendinte, stiri si evenimente care marcheaza aceasta perioada.

Violeta Cerghezan1, project manager fpeople.ro

Note de subsol:
1. Violeta Cerghezan – project manager fpeople.ro. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments