Posted By Costin

PayPal va lansa API


Pe data de 3 noiembrie, Paypal, cel mai popular si sigur procesor de plati online isi va lansa o interfata de acces pentru developers (API).

Anuntul a fost facut la Conferinta Web 2.0 din San Francisco de catre Scott Thompson, presedintele PayPal care a mai adaugat:

Scott Thompson

Sunt mandru sa anunt ca in doua saptamani, PayPal va fi primul procesor de plati global care va pune la dispozitia tuturor o astfel de aplicatie. API-ul va permite oricui din industrie de a crea metode noi de reinventare a unei industrii de 30 de bilioane de dolari.

Scott Thompson1, presedinte PayPal

API-ul va fi lansat la o conferinta a dezvoltatorilor din San Francisco, venind in intampinarea dezvoltarii rapide a retelelor sociale, mediei sociale, precum si a industriei telefoanelor mobile.

Note de subsol:
1. Scott Thompson, presedinte PayPal. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments