Posted By Costin

Prima stire despre “MMO”-ul Presedintele Meu


Presedintele Meu, MMORPG politic

Coincidenta sau nu, in urma articolului Studiu de caz “Presedintele meu”: 5 idei de baza pentru un MMORPG de succes, realitatea.net a publicat un articol in care prezinta situatia candidatilor la presedintia Romaniei, conform statisticilor din joc.

Se pare ca am subestimat numarul de stiri pe care il poate genera jocul pentru publicatiile si portalurile de stiri ale trustului Realitatea-Catavencu. Totusi, stie cineva ce inseamna MMO?

realitatea.net si Voxline Communication au lansat in urma cu cateva saptamani un proiect unic in Romania, MMO-ul (Massively multiplayer online) Presedintele Meu. Potrivit rezultatelor de pana acum, candidatul PNL Crin Antonescu este in frunte, urmat la mica distanta de Traian Basescu.

Potrivit unor rezultate intermediare, Crin Antonescu este pe primul loc, controland circa 85% din judetele tarii, cu 29923 de puncte si 629 de sustinatori. Pe locul doi, la mica distanta, controland insa doar trei judete (Brasov. Cluj si Suceava), se afla Traian Basescu cu 29066 puncte si 422 de sustinatori.

sursa


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments