Posted By Costin

t5.ro ofera statisticile Google Analytics intr-un clasament public


Astazi s-a lansat t5.ro, un serviciu de publicare statistici si de clasificare a site-urilor ce are la baza statisticile Google Analytics. Este adresat webmasterilor din Romania si se pozitioneaza ca alternativa gratuita si convenabila la sistemele de monitorizare romanesti.

t5.ro

t5.ro nu are nevoie de parola de la Google Analytics, datele fiind preluate de catre sistem prin acordarea drepturilor de citire unui cont Google aflat in proprietatea t5.ro.

De asemenea, t5.ro nu incarca suplimentar site-urile, iar obiectivitatea statisticilor nu va putea fi pusa la indoiala :-).

La inscriere, sistemul va extrage si statisticile zilnice pe 90 zile in urma, precum si statisticile lunare pe ultimele 12 luni, datele preluate fiind afisarile, vizitatorii, vizitele, bounce rate-ul, timpul petrecut pe site, nr. iesiri, nr. intrari, acestea fiind de fapt si datele pe care t5.ro le va face publice.

Pe viitor se vor oferi si statisticile demografice, suplimentar, pentru site-urile care vor dori sa faca publica si aceasta informatie.

t5.ro a fost dezvoltat de Evolutica SRL, o companie orientata spre implementarea si dezvoltarea de comunitati online si servicii web, prin solutii inovatoare si profesioniste.

Portofoliul sau actual include reteteculinare.ro si albumdefamilie.ro, site care s-a relansat in urma cu 3 luni si a fost premiat la Webstock, la categoria User Generated Content.

In acest moment, in clasamentul T5 sunt afisate 16 site-uri. Cine mai sparge gheata? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments