Posted By Costin

Topul retelelor sociale din Romania auditate de SATI


Intrarea Hi5 in SATI este un pas istoric pentru industria online din Romania, prin simplu fapt ca ofera cifre pe care, de obicei, site-urile gigant nu le ofera publicului larg.

La nivelul retelelor sociale din Romania auditate de SATI, Hi5 Romania detine peste 50% din numarul total de vizitatori unici generat de acestea. Graficul de mai jos este realizat in functie de vizitatorii unici, pentru luna septembrie 2009.

Hi5.com reprezinta de asemenea un indicator foarte important pentru restul retelelor sociale din Romania, retele dintre care doar doua (neogen.ro si netlog.com) au trecut de milestone-ul de 1,000,000 de vizitatori unici pe luna abia in urma cu 4 luni, in iulie 2009.

De retinut si faptul ca in urma cu cateva luni, Calin Fusu1, manager Neogen, declara la Blogaria IV ca Neogen incearca sa bata Hi5.com.

* citeste si articolele etichetate retele sociale in Romania

Retele sociale din Romania, auditate de SATI

Note de subsol:
1. Calin Fusu – Director General, Neogen SA. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments