Posted By Costin

VP Factory, platforma de video content management cu $9 pe luna


Agentia 648 Group lanseaza VP Factory, un serviciu online ce permite utilizatorilor sa faca managementul continutului video de pe site-urile proprii, pentru doar 9$ / luna.

Valentin Balanescu

Conceptul ce sta la baza produsului este acela de Video Player as a Service (derivat din Software as a Service), caracterizat printr-o platforma online ce permite crearea, customizarea si managementul video playerelor publicate pe internet (site-uri, blog-uri, Facebook, eBay s.a).

Spre deosebire de alte solutii de pe piata, serviciul nu obliga utilizatorul sa stocheze continutul video pe serverele VP Factory, ci faciliteaza integrarea cu infrastructura deja existenta a clientului, precum si cu servicii populare de video hosting, cum ar fi Youtube. Astfel, pretul platformei ajunge la doar 9$ / luna.

VP Factory se adreseaza utilizatorilor ce doresc ceva mai mult decat un simplu dispozitiv prin care sa ruleze continutul video. Un video player personalizat ajuta la cresterea brand awareness-ului unui site sau produs.

Totodata, el poate sa intareasca mesajul exprimat de imaginile difuzate sau sa sustina afirmatiile unei postari de pe blog. Practic, reprezinta un instrument eficient de comunicare.

Valentin Balanescu1, Managing Director al 648 Group

* Curios, nu l-am auzit castigand Seedmoney. 🙂

Note de subsol:
1. Valentin Balanescu – Managing Director al 648 Group. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments