Posted By Costin

WebClub – discutie despre dezvoltarea proiectelor pentru piata internationala


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Saptamana aceasta, WebClub gazduieste o editie speciala in cadrul careia se va dezbate dezvoltarea proiectelor web pentru piata internationala.

WebClub

Invitati sunt Vlad Stan1 (Seed Money), Vladimir Oane2 (UberVU), George Lemnaru3 (eRepublik), Bobby Voicu4 (RevvNation) si Emi Gal5 (Brainient), iar in deschiderea discutiilor vor avea loc patru prezentari de proiecte care se pregatesc pentru lansarea pe piata internationala.

Aceasta editie a WebClub are ca partener Microsoft Romania, alaturi de invitati aflandu-se si Calin Tatomir, CEO Microsoft Romania.

Web-Club este un club de networking dedicat oamenilor din comunitatea online si mobile: antreprenori, agentii de publicitate, dezvoltatori, companii active in new media. Clubul se reuneste lunar de 10 ori pe an. Participarea este deschisa exclusiv membrilor si presei de specialitate. Detalii despre club gasiti aici.

Note de subsol:
1. Vlad Stan – CoFounder Navidoo, Trigwee si SeedMoney. LinkedIn | Twitter
2. Vladimir Oane – CEO at uberVU / ContextVoice. LinkedIn | Blog
3. George Lemnaru – Cofounder, eRepublik Labs Limited. LinkedIn | Blog
4. Bobby Voicu – Blogging Consultant, FTW Media. LinkedIn | Blog | Twitter
5. Emi Gal – Managing Director at Brainient. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments