Posted By Costin

backitup.ro iti protejeaza documentele!


Saptamana trecuta, refresh.ro a inceput prima campanie de publicitate care include aproape toate zonele pe care blogul de fata le poate monetiza. Fara falsa modestie, nu cred ca gresesc daca afirm ca, cel putin pana la ora actuala, putem vorbi despre cea mai complexa campanie de publicitate pe un blog din Romania.

backitup.ro - solutii de backup online

Vinovat de toate aceste modificari ale graficii refresh.ro sunt cei de la backitup.ro, o echipa care are ca unic scop furnizarea unei solutii profesioniste de stocare a datelor importante companiei tale (contracte, evidente, e-mailuri, etc.), in timp real, pe un server la distanta.

Ce inseamna ca datele tale pot fi stocate intr-un mod profesionist?

a) Fisiere, foldere sau intregul continut al unui hard disc sunt salvate in mod regulat pe un server din datacenter-ul backitup.ro.

b) Transferul se realizeaza prin protocolul https, datele beneficiind de criptarea pe 128 biti oferit de acesta

c) Datele sunt la randul lor criptate si comprimate inainte de a se trimite de la client la server.

Solutia este disponibila atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice, care, incepand de la 5 euro pe luna, pot stoca pana si VHS-urile de la botez, evident, in format digital. 🙂

Online Backup Software

Serviciul Online Backup Manager (vezi demo) este un program usor de folosit si de administrat care te ajuta sa-ti protejezi contractele, evidentele, e-mailurile sau orice alt document cu ajutorul unei tehnologi avansate care permite sa-ti recuperezi toate aceste date, oricand, chiar si in cazurile in care calculatorul pe care lucrezi a fost deteriorat.

De ce sa astepti un dezastru pana sa te convingi de importanta acestui serviciu? Intrebari? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments