Posted By Costin

Cabral Ibacka: “Anul trecut, in 2008, am strans cu blogul asta 15.000 euro!”


Si pentru ca tot aminteam de castigurile bloggerilor din Statele Unite, de pe blogul lui Cabral Ibacka1, vedeta postului de televiziune AcasaTV, aflam ca, in 2008, acesta ar fi strans 15.000 de euro cu ajutorul cabral.ro, pentru actiuni caritabile.

Cabral Ibacka

Cu ajutorul vostru, repet, cu ajutorul vostru, anul trecut, in 2008, am strans cu blogul asta 15.000 euro. Nu sunt extrem de multi bani, dar cu banii astia am reusit sa facem in asa fel incat cativa oameni, mai ales copii, au reusit sa traiasca in continuare, am reusit sa ne mobilizam in asa fel incat cativa alti oameni si-au primit sangele de care aveau nevoie tot pentru a trai, am acordat certificate de om bun si astfel am reusit sa-i redam, intr-un fel, picioarele Loredanei, am sprijinit Ovidiu Rom si alte cateva asociatii care protejeaza, apara sau educa copiii, cat am stiut si putut noi… am reusit sa facem ceva bun.

Cabral IbackaIntrebare: ar trebui?

Sa incerc saptamana viitoare un sondaj in randul blogosferei din Romania, asemanator cu SOTB 2009?

Note de subsol:
1. Cabral Ibacka – actor si prezentator TV. Blog.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments